Aanrijding met dodelijke afloop

De politie van het ressort Paranam kreeg op vrijdag 20 november melding van een aanrijding op de Afobakkaweg ter hoogte van mast 23. De aanrijding heeft in de avonduren plaatsgevonden.  Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat Henk F. reed met zijn voertuig over de Afobakkaweg richting Afobakka. Er bevonden zich drie mede-inzittenden in het voertuig.

 Ter hoogte van mast 23 had de bestuurder Deonarine S, pech met zijn vrachtwagen. De truck stond op de Afobakkaweg met de voorzijde gericht naar Afobakka zonder enige verlichting. Op dat gedeelte van de Afobakkaweg is er ook geen straatverlichting. Deonarine bevond zich onder het gevaarte om het te repareren.

Henk die vermoedelijk met een hoge snelheid kwam aanrijden zag de truck niet. Hij verklaarde aan de politie dat hij daardoor zijn voertuig niet tijdig tot stilstaand kon brengen. Het gevolg daarvan was dat hij met een klap tegen de achterzijde van de vrachtwagen botste.

De vrachtwagen kwam door de klap in beweging, waardoor Deonarine werd overreden. Adipi Megsrein die als mede-inzittende naast bestuurder Henk zat gaf ter plekke de geest.

Per ontboden ambulances werden alle slachtoffers overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis.

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Het lijk van het slachtoffer is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Met het heengaan van Adipi is de verkeersbarometer gestegen naar 49.

De zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden voor verdere onderzoek.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.