Aanrijding met dodelijk afloop tussen bromfietser en autobestuurder

De politie van het bureau Flora kreeg in de avond van zaterdag 15 op zondag 16 februari de melding van een aanrijding op de hoek van de J. Lachmon- en de Coesewijnestraat tussen een auto- en een bromfietsbestuurder waarbij er sprake was van zware lichamelijke letsels en materiële schade.
De 19-jarige bromfietser Nachifio Kluis was zwaar gewond en niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd Kluis afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij kort na aankomst kwam te overlijden.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de bromfietser Nachifio kort voor de aanrijding reed over de Coesewijnestraat gaande in de richting van de Gladiolenstraat; terwijl de autobestuurder over de J. Lachmonstraat reed, komende vanuit de richting van de Floralaan. Op het kruising vlak, gevormd door de Lachmon en Coesewijnestraat kwamen de twee voertuigen in botsing met elkaar, waarbij de bromfietser zwaar lichamelijk letsels opliep.

Uit camera beelden van het Command Center is duidelijk te zien dat het verkeerslicht in de rijrichting van de autobestuurder op groen stond, hetgeen betekende dat hij mocht doorrijden. Vanuit de rijrichting van de bromfietser stond het verkeerslicht volgens de camerabeelden op rood, hetgeen betekent dat de bromfietser Nachifio het rode licht heeft genegeerd.

Het ontzielde lichaam van Nachifio Kluis  is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden.

De autobestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.