Aanrijding met dodelijk afloop te Leiding 8

De politie van het bureau Leiding kreeg op donderdag 6 februari de melding van een aanrijding met dodelijk afloop en deed de plek aan voor onderzoek. Het betreft in deze de 66-jarige bromfietser Radjinderpersad Narain die in botsing kwam met een auto.
Uit het onderzoek is gebleken dat de autobestuurder over de Leiding 8 reed, komende vanuit de Commissaris Weytingweg en gaande naar de richting van de Noord Polderdam. Gekomen ter hoogte van pand nummer 134 kwam de bromfietser Narain uit de inrit van zijn woning en verleende daarbij geen voorrang aan het doorgaande verkeer, in deze de auto, met als gevolg de aanrijding. De bromfietser liet ter plaatse het leven.
Vermoedelijke is het zicht van de bromfietser belemmerd door een hoop zand die voor de inrit van de woning is geplaatst. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.