Aanrijding met dodelijk afloop op deMartin Luther Kingweg

De politie van Houttuin kreeg in de vroege ochtend van zondag 3 februari, via het Command Center, een melding van een aanrijding op de Martin Luther Kindweg(MLKweg) tussen een personenauto en een pick-up. De personenauto werd bestuurd door de 22-jarige Leandro, S. en had aan boord drie mede inzittenden te weten: de 18-jarige Laila, S ; de 22- jarige Ivanie, A en de 20- jarige Shaquil, Linga. Shaquil heeft het leven gelaten bij deze aanrijding. De pick-up bestuurder was de 54-jarige Albert, A.
Het voorlopig politioneel onderzoek wijst uit dat beide voertuigen over de MLKweg reden komende vanuit de richting van Paranam en gaande in de richting van de Latourweg. Leandro reed achter Albert.
Op een gegeven moment moet Leandro een inhaal manoeuvre hebben gemaakt en week vermoedelijk te vroeg naar Links met als gevolg de aanrijding. Leandro verloor de controle over de besturing van zijn voertuig, dat over de kop sloeg en terecht kwam in de langs de weg lopende goot met het noodlottig gevolg voor Shaquil,Linga.
De ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast van Shaquil. De mede inzittenden Laila en Ivanie werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor het krijgen van medische hulp.
Albert is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.Onderzoek moet nog uitwijzen of Leandro over een geldig Surinaams rijbewijs beschikt. Hij heeft aangegeven over een rijbewijs te beschikken die waarschijnlijk in de goot terecht is gekomen en niet gevonden is. Er zal op de afdeling Rijbewijzen van de politie worden nagetrokken of Leandro in het bezit is van een rijbewijs. Leandro is als veroorzaker van de aanrijding aangemerkt. Het ontzielde lichaam van Shaquil is na afstemming met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie.
Met het overlijden van Shaquil, Linga staat de verkeersbarometer op zeven.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.