Aanrijding met dodelijk afloop op de Oost-West verbinding

De politie van het ressort Moengo kreeg op dinsdagavond 27 augustus de melding van een aanrijding op de Oost-West verbinding tussen een autobus en een pick-up, ter hoogte van kilometer 43.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobusbestuurder een stilstaande container pick-up had aangereden, die links langs de weg geparkeerd stond. In de autobus zaten 17 passagiers en de buschauffeur. Het is een zogenaamde staatsbus die de route Paramaribo-Albina visa versa onderhoudt.
De autobus kwam vanuit de richting van Paramaribo gaande in de richting van Moengo. Door de aanrijding belandden beide voertuigen in de langs de weg lopende goot. Alle inzittenden van de autobus hebben zware tot lichte verwondingen opgelopen. De 44-jarige passagier Netta, Bossoe is zodanig gewond geraakt dat zij ter plaatse het leven gelaten heeft.
Zes slachtoffers zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis te Paramaribo. De andere slachtoffers inclusief de chauffeur D.K. zijn door omstaanders en familieleden, per eigen gelegenheid, afgevoerd naar Albina. Vermoedelijk zijn zij naar Frans-Guyana gebracht voor medische behandeling.
Het ontzielde lichaam van mevrouw Bossoe is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. Met het overlijden van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 47. De Verkeersunit van Politie Regio Oost is belast met het verder onderzoek in deze zaak. Nadere berichten volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.