Aanrijding met dodelijk afloop in het district Nickerie

De 65-jarige jarige Reon, Ishwardath is bij een aanrijding in het district Nickerie overleden. De politie kreeg in de avond van maandag 22 juni de melding van de aanrijding tussen twee autobestuurders op de hoek van de A.K. Doergashaw- en de Wilhelminastraat.

De politie trof op de plek van de aanrijding het ontzielde lichaam van de autobestuurder Reon, Ishwardath aan. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat beide bestuurders vermoedelijk met vrij hoge snelheden hebben gereden. De als veroorzaker aangemerkte heer Iswardath reed over de Wilhelmina, komende vanuit de richting van de R.P Bharosstraat en gaande in de richting van de D.C B.J Parabiersingh weg; terwijl de andere bestuurder over de A.K. Doergashawstraat reed komende vanuit de richting van Westkanaalstraat en gaande in de richting van de F.O. Lasleystraat.

OP de eerder genoemde kruising heeft de bestuurder Ishwardath geen voorrang verleend aan het doorgaand verkeer over de voorrangsweg met als gevolg de aanrijding. Na de aanrijding is de heer Ishwardath met zijn voertuig tegen de voorgevel van een gebouw aangekomen. De heer Ishwardath is uit zijn auto geslingerd en kwam enkele meters van het voertuig op straat te vallen. Hij moet kort daarna het leven hebben gelaten. De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de heer Ishwardath vast. Beide bestuurders bleken in het bezit te zijn van een geldige Surinaams rijbewijs

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.