Aanrijding met dodelijk afloop

Bij een aanrijding tussen twee bromfietsers in de Hariannaweg in het district Nickerie is de 46-jarige bromfietser Newradj Bihary overleden.
De heer Bihary reed met zijn bromfiets over de Hariannaweg toen hij werd aangereden door de 13-jarige bromfietser S.R. die vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden. De politie van het bureau Corantijn verrichtte een onderzoek met betrekking tot de oorzaak van de aanrijding. Uit dat onderzoek is naar voren gekomen dat S.R. op de rijhelft van de heer Bihary terecht kwam met als gevolg de aanrijding. De bromfietser Bihary raakte zodanig gewond dat hij ter plaatse overleed. Het ontzielde lichaam van de heer Newradj Bihary is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
De veroorzaker S.R. is ook gewond geraakt en heeft vermoedelijk een linker onderarm fractuur. Hij is ter verpleging opgenomen in het Mungra Streekziekenhuis in het district Nickerie. Vanwege zijn leeftijd is S.R. nog niet bevoegd om een bromfiets te rijden op de openbare weg. Het politiedossier met betrekking tot deze aanrijding zal, voor verdere afhandeling, opgestuurd worden naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.