Aanrijding met dodelijk afloop

Vanmorgen ,omstreeks zeven uur , is de 36-jarige autobestuurder Wilfred,Welcom overleden, nadat hij is aangereden door een andere autobestuurder. De aanrijding vond plaats op de Anton Dragtenweg. In het politie ressort Geyersvlijt.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de 19-jarige personenauto bestuurder Akshayand,B..over de Anton Dragtenweg reed komende vanuit de richting Boni- en gaande in de richting van de David Simonstraat. De heer, Welcom reed vanuit de tegenovergestelde richting over de Anton Dragtenweg.
Ter hoogte van pand nummer 73 moet Akshayand met zijn auto op de rijhelft van Welcom terecht zijn gekomen. De twee voertuigen kwamen in botsing met elkaar met het gevolg dat het voertuig van de heer Welcom een paar keren over de kop sloeg. Wilfred,Welcom was nagenoeg op slag dood. De brandweer moest eraan te pas komen om zijn ontzielde lichaam uit zijn voertuig te halen. De heer Welcom zat alleen in zijn voertuig.

Akshayand liep vermoedelijk een beenfractuur op. Hij zat met drie andere mannen in zijn voertuig. Die klaagden over lichaamspijnen. Akshayanand en zijn metgezellen zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden.
Nadere berichten volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.