Aanrijding Kennedyweg met twee slachtoffers

De politie van Rijsdijk kreeg op zaterdag 10 oktober  via de Centrale Meldkamer  melding dat er aan de Kennedyweg een aanrijding had plaatsgevonden. Ter plaatse trof de politie twee voertuigen en vier slachtoffers aan. Twee van de slachtoffers moesten per ontboden ambulance worden afgevoerd naar het Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.  

De chauffeurs Farig S. en Mohamed M. zijn licht gewond geraakt en konden per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gaan. 
Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat Farig die vanuit Paramaribo richting Zanderij reed, op een gegeven moment van zijn rijhelft moet zijn geraakt en op de rijhelft  van de tegenligger moet zijn terecht gekomen. Hij verklaarde dat de weg door de regen glad was en dat hij bij het uitwijken voor een waterplas niet heeft opgelet of  er een tegenligger aankwam met als gevolg de botsing.

De slachtoffers zijn nog steeds opgenomen in het ziekenhuis vanwege opgelopen fracturen.

Het rijbewijs van de veroorzaker is hangende het onderzoek ingevorderd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.