Aanrijding dodelijke afloop MLKweg

De politie van Livorno kreeg via de Centrale Meldkamer een melding van een aanrijding op de Martin Luther Kindweg ter hoogte van de Toekomstweg.
Bij aankomst van de wetsdienaren op de plek troffen zij de 78-jarige bromfietser Legijo Timin aan die is aangereden door een pick-up. De bromfietser was niet aanspreekbaar.
Het voorlopige onderzoek wijst uit dat de bromfietser over de Martin Luther Kingweg reed terwijl de bestuurder van de Pick-up vanuit de zuidelijke richting van de Toekomstweg over de Martin Luther Kingweg zou rijden naar de oostelijke zijde. Bij het naderen van de Martin Luther Kingweg heeft de bestuurder geen voorrang verleend aan de bromfietser met het voor hem noodlottige gevolg.
Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo waar hij kwam te overlijden.
De autobestuurder verkeerde niet onder invloed van alcohol. Hij is in het bezit van een Nederlandse rijbewijs. De chauffeur beschikt eveneens over een rij toestemmingsbrief die door de afdeling rijbewijzen is afgegeven.
Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Met het overlijden van Timin staat het verkeersbarometer op 67.
Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van Livorno.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.