Aanrijding dodelijk afloop te Tamanredjo

De politie van het politiebureau Richelieu kreeg op zaterdag 23 november omstreeks 10.08 via het Command Center de melding van een aanrijding aan de Oost-Westverbinding tussen de Orleanekreek en Tamanredjo. Volgens de melding betrof het een aanrijding tussen een truck en een personen auto.

De wetsdienaren van dit politiebureau deden de plek aan voor onderzoek. De 50-jarige meneer Nandkoemar Naipal die ter plaatse kwam te overlijden, bleek de bestuurder van de personenauto te zijn.

Volgens het voorlopige onderzoek reed de 35-jarige truck chauffeur S.S. kort voor de aanrijding over de Oost-West verbinding, komende vanuit de richting van Moengo en gaande naar de richting van Meerzorg. De bestuurder van de personenauto reed over dezelfde weg en kwam vanuit de tegenovergestelde richting.

Gekomen ter hoogte van de Orleanekreek, beschreef de autobestuurder, de heer Naipal een bocht naar rechts om een inrit in te gaan, hetgeen betekent dat hij daarbij het rechtdoorgaand verkeer heeft doorkruist, met het gevolg de aanrijding. De personenauto bestuurder overleed ter plaatse aan de opgelopen letsels.

De ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. De truckchauffeur liep geen letsels op. Het rijbewijs van S.S. is ingevorderd en hij verkeerde niet onder invloed van alcohol.

S.S. werd voorgeleid aan een hulpofficier van justitie en is na verhoor heengezonden. De politie van de verkeersunit Oost en de Forensische Opsporing onderzoeken deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.