Aanrijding Apoera Loos alarm

De politie van het ressort Apoera kreeg in de vooravond van woensdag 23 maart melding van een verkeerongeval in het gebied, dichtbij de Mazoniabrug. Volgens het bericht zou een voertuig in het ravijn zijn beland waarin er vijf personen zaten en zouden zij vermoedelijk allen  zijn omgekomen.

De politie deed de plek aan voor onderzoek en trof geen verkeersongeval aan. Ook zijn er geen sporen aangetroffen die kunnen duiden op een verkeersongeval of een ongeval.  De wetsdienaren hebben tot laat in de avond het gebied afgekamd zonder enige resultaat.

Op donderdag 24 maart kregen de politieambtenaren die wederom onderweg waren naar de opgegeven plek om verder te gaan met het onderzoek , bericht van de Centrale Meldkamer dat het om een loos alarm ging.

 

De politie doet een beroep op de samenleving geen onnodige meldingen door te geven. Het doorgeven van gevallen die niet op waarheid berusten, bezorgt de politie heel wat ongerief. Het uitrijden naar de plek kost de staat heel veel geld en tijd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.