Aanrijding Afobakaweg eist drie levens; Tractor bestuurder overleden in Nickerie

Een autobestuurder en een mede-inzittenden van een personenauto zijn op vrijdag 8 september bij een aanrijding aan de Afobakaweg omgekomen. Een derde slachtoffer liet het leven in het ziekenhuis.

De politie van Paranam kreeg de melding van de aanrijding via de Centrale Meldkamer met zware materiële schade en slachtoffers met zware lichamelijke letsels. Ter plaatse zijn een personenauto, een autobusje en slachtoffers aangetroffen.

Per ontboden ambulance zijn vijf slachtoffers, waarvan één in kritieke toestand, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer is in de ziekeninrichting overleden.

Volgens ooggetuigen reed de personenauto vanuit de richting Paranam naar  Brokopondo en het autobusje reed de tegenover gestelde  richting.
Ter hoogte van mastnummer 32 heeft de chauffeur van de autobus, naar zeggen van de ooggetuige, een inhaalmanoeuvre gemaakt met als gevolg een frontale botsing. In de voertuigen zijn er documenten aangetroffen. De politie is doende te onderzoeken of deze documenten aan de dodelijke slachtoffers toebehoren, waarna de personalia zullen worden bekend gemaakt.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Verkeer van regio Midden.

Aanrijding dodelijke afloop Nickerie

De politie van het ressort Nickerie kreeg omstreeks 19.00 uur de melding van een aanrijding aan de Middenstandpolder tussen een pick-up en een tractor. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de bestuurder van de pick-up bij een inhaalmanoeuvre tegen het rechter wiel van de tractor aankwam. De tractor geraakte uit balans en brak in tweeën. De 28-jarige tractor bestuurder Dhirin Badjan kwam hierdoor te overlijden. De bestuurder van de pick-up verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

De ontzielde lichamen van de verkeersslachtoffers zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

Met het overlijden van deze vier verkeersslachtoffers is de barometer gestegen naar 56.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.