Aanklager wordt verdachte

De 46-jarige Patrick D. is op zondag 25 december door de politie van Latour aangehouden voor mishandeling en molest. De man deed het bureau aan om zijn beklag te doen tegen zijn buurman Jamal van wie hij last heeft.
De wetsdienaren deden samen met Patrick het adres aan. Daar aangekomen bleek uit verklaringen van Jamal en andere buren dat juist Patrick een probleem vormt voor zijn omgeving. Dit wekte kwaadbloed op bij Patrick. In bijzijn van de politie pakte Patrick op een gegeven moment een scherpvoorwerp en viel Jamal aan. Door kordaat optreden van de wetsdienaren kon erger worden voorkomen.
Patrick is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Onderzoek heeft uitgewezen dat Patrick in het Openbaar masturbeert. Deze handeling pleegt hij voornamelijk bij het zien van minderjarige kinderen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.