Aanhouding heler lost diefstal uit woning op

De recherche van Paramaribo heeft een zaak in onderzoek waarbij onbekenden tijdens afwezigheid van de eigenaar zich toegang hebben verschaft tot zijn woning. Daarbij hebben de verdachten op verschillende dagen en tijdstippen twee auto accu’s, een 90 PK buitenboord motor van het merk Yamaha, een pick-up van het merk Toyota Hilux, een ingebouwde magnetron, een hydrofoor, een water boiler en nog enkele andere goederen uit de woning te Tourtonne V weggenomen.
De benadeelde deed na de diefstal aangifte bij de politie van ressort Geyersvlijt. Het onderzoek werd toen overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft na verkregen en uitgewerkte informatie de heler aangehouden. Het grootste deel van de goederen zijn terug gevonden.
Met de aanhouding van de heler kwam de 32-jarige verdachte Diego L. alias ‘The Game’ in beeld. Hij werd opgespoord en op dinsdag 12 juni aangehouden. Zowel de heler als Diego werden ter voorgeleiding overgedragen aan de recherche van Paramaribo.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de heler heengezonden, terwijl Diego in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.