Aangever blijkt na onderzoek lastige buur te zijn

De politie van Kwatta heeft op woensdag 6 januari Hymenkoemar P. opgebracht voor verhoor. De man is buurman van Naldo T.  die beweert dat hij vaak wordt lastig gevallen door hem. De politie heeft vaak het adres aangedaan om te bemiddelen in deze kwestie.

Aangezien Naldo niet tevreden was met de afhandeling van de zaak, deed hij zijn beklag persoonlijk bij de minister van Justitie en Politie en daarna bij de waarnemend korpschef. De opdracht werd gegeven aan de politie van Kwatta om wederom de zaak te onderzoeken.

Een buurtonderzoek wees echter uit dat juist de klager Naldo T. voor problemen zorgt in de buurt. Naldo heeft met meerdere buurtbewoners mot gehad. Tussen hem en de buurman heerst er een slepende kwestie waarbij hij vindt dat de buurman hem bedreigd heeft.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie mocht Hymenkoemar na verhoor naar huis worden gestuurd. Het dossier is opgemaakt en doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.