Aangereden vrouw sterft in het ziekenhuis

De 62-jarige voetganger mevrouw Perkashwatie, Gangadien is op donderdagavond 12 september aangereden in de Damboengtonweg in het politie ressort Jarikaba te Saramacca.

Op de plaats van de aanrijding trof de politie van Jarikaba het slachtoffer aan die onder andere een hoofdverwonding had. Het slachtoffer bleek mevrouw Perkashwatie, Gangadien te zijn. Zij is per ontboden ambulance naar het Academisch Ziekenhuis overgebracht, alwaar zij in de vroege ochtend van vrijdag 13 september overleden is.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat mevrouw Gangadien hoogstwaarschijnlijk de weg overstak toen zij werd aangereden. Het vermoeden bestaat dat zij is aangereden door een blauw gelakte dubbel cabine pick up. De bestuurder is na de aanrijding door gereden en heeft zich niet gemeld bij de politie.

Een ieder die informatie heeft met betrekking tot deze aanrijding wordt gevraagd in contact te treden met de politie van het politie bureau Jarikaba op de telefoonnummers 324002/328080 de politie command center op het telefoonnummer 115 of het dichtsbijzijnde politie bureau.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.