Aangereden voetganger overlijdt in ziekenhuis

De 75-jarige voetganger Chaldrica Ramkisoon is op maandag 17 januari in het ziekenhuis overleden.

Het slachtoffer was op vrijdag 14 januari door een bus aangereden aan de Maagdenstraat. De politie van het bureau Centrum deed na de melding van de aanrijding de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst troffen de wetsdienaren Chaldrica met zware verwondingen aan haar hoofd op de weg aan.

Onderzoek wees uit dat de bus reed over de Maagdenstraat. Bij het beschrijven van een rechtse bocht naar de Knuffelsgracht werd de bejaarde vrouw die vanuit de Heiligenweg de weg overstak richting de Knuffelsgracht, door de bus aangereden. Met de ambulance werd het slachtoffer in kritieke toestand afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Chaldrica werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care alwaar zij op 16 januari het leven liet.

Het rijbewijs van de buschauffeur die niet onder invloed van alcohol verkeerde is door de politie ingevorderd. Het ontzielde lichaam van Chaldrica is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de afdeling Verkeersunit van regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.