Aangereden voetganger overlijdt in ziekenhuis

De 79-jarige B.L. is in de morgen van donderdag 4 april 2024, na te zijn aangereden door een personenauto aan de Martin Luther King (MLK)-weg ter hoogte van de Dageraadweg, op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch ziekenhuis overleden.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie van het bureau Livorno die de plek na de melding van de aanrijding aandeed, is naar voren gekomen dat de autobestuurder M.S. (51) over de MLK-weg reed, komende vanuit de richting van de Dageraadweg gaande in die van de Paltan Tewarieweg. De voetganger B.L. stak plotseling de straat over waardoor de bestuurder niet tijdig kon afremmen, met als gevolg de aanrijding. De voetganger liep hierbij een barstwond op aan zijn voorhoofd en was niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar B.L. door vermoedelijk de opgelopen verwondingen het leven heeft gelaten. Het ontzielde lichaam van B.L. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het voertuig van de automobilist die niet onder invloed van alcohol of één of andere bedwelmende middel verkeerde, is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.