Aangereden voetganger overlijdt in het ziekenhuis

De 41-jarige voetganger Shengren Zaang is op woensdag 21 oktober in het ziekenhuis overleden.
Deze voetganger werd op vrijdagmorgen 16 oktober, omstreeks kwart over acht, in de Cornelis Jongbawstraat aangereden door een personenauto. De politie van de afdeling Verkeersunit van Regio Paramaribo deed de plek van het gebeurde aan voor onderzoek.

De heer Zaang werd met zwaar lichamelijk letsels op het wegdek aangetroffen en was niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Vervolgens werd hij ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, alwaar hij op 21 oktober het leven liet.

Volgens verklaring van de autobestuurder S.M. (33) zag hij de voetganger plotseling op de rijweg waardoor hij de aanrijding niet kon voorkomen. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd door de politie. Het dossier met betrekking tot deze aanrijding zal voor verdere afhandeling opgestuurd worden naar het Openbaar Ministerie. Het ontzielde lichaam van de heer Shengren Zaang is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.