Aangereden voetganger Garnizoenspad, ter plaatse overleden

De 62-jarige R.A. is in de avond van zondag 5 mei 2024, na te zijn aangereden door een voertuig, aan de Garnizoenspad in het ressort Kwatta, ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Kwatta kreeg die avond de melding van de aanrijding en deed de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst hebben de wetsdienaren geconstateerd dat de autobestuurder W.I. (23) over de Vierde Rijweg reed en ging naar de richting van de Vijfde Rijweg. Ter hoogte van pand nummer 71 zag de bestuurder plotseling het slachtoffer R.A. voor zich en kon niet voorkomen dat de voetganger werd aangereden. Door de slag viel R.A. op de voorruit van de auto, waarna hij op het wegdek belandde. Het verkeersslachtoffer R.A. was niet aanspreekbaar en bij aankomst van de ambulance constateerde het verplegend personeel dat de man geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de voetganger vast.

Het ontzielde lichaam van R.A. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het voertuig van de automobilist die niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel verkeerde, is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Ook het rijbewijs van de autobestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.