A.T. houdt heler en steler aan

Het Arrestatie Team  (A.T.) heeft op dinsdag 26 februari de verdachte Tioppo S. aangehouden voor diefstal door middel van geweldpleging.

Tioppo wordt ervan verdacht, in samenwerking met anderen, in de nacht van zondag 24 op maandag  25 februari medewerkers van een bedrijf langs de Afobakkaweg te hebben beroofd. De verdachten gingen er vandoor met heel wat goederen en apparaten  waaronder mobiele telefoontoestellen en horloges.

De slachtoffers deden op maandag 25 februari aangifte bij de politie van Paranam, die de zaak overdroeg aan de recherche van Regio Midden (RRM). Met assistentie van het A.T. werd Tioppo in beeld gebracht en op 26 februari aangehouden.

Op hem werd een mobiele telefoontoestel van één der slachtoffers terug gevonden. Hij verklaarde de andere goederen te hebben door verkocht. Op zijn aanwijzing is de heler Brayen R. te Santopolder aangehouden. Op de heler werden de gestolen goederen en verschillende nummerplaten van vermoedelijk gestolen voertuigen en bromfietsen aangetroffen en in beslag genomen.

Beide verdachten zijn overgedragen aan de recherche van Regio Midden ( RRM).

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn Tioppo en Brayen in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.