Steekpartij te Antonio Do Brinco

Op dinsdag 27 aug 2024 ontving de politie van regio midden, melding van een steekpartij bij een chinese supermarkt gelegen aan de linker oever van Lawarivier bij Antonio Do Brinco.

Een getuige verklaarde dat zij en het overleden slachtoffer in gezelschap van twee mannen, na sluitingstijd van de supermarkt zaten na te praten toen zij, de getuige  een onbekende man zag aankomen. Toen hij het gezelschap dichtbij genaderd was, haalde de onbekende man iets vanuit zijn broeksband en stak met kracht plotseling daarmee ter hoogte van de borst van een van de mannen aan de tafel waarna hij vervolgens een zwaaiende beweging met dat scherp voorwerp maakte ter hoogte van de hals van het latere vrouwelijk slachtoffer en bracht haar ook nog 2 tot 3 steken toe in haar zij. Hierna rende de man weg terwijl het vrouwelijk slachtoffer neerzeeg  bij de trap. Beide slachtoffers werden met spoed vervoerd maar Maripasoela aan de Franse kant voor medische behandeling, echter kwam de vrouw onderweg te overlijden voordat ze het ziekenhuis bereikten. Het mannelijk slachtoffer is in kritieke toestand  opgenomen in het ziekenhuis.

De verdachte Moura Silva Elberson geboren te Brazilie is met behulp van omstanders aangehouden en is door de politie van Oost samen met het overleden slachtoffer overgevlogen naar Paramaribo . De verdachte verklaarde, gisteren 27 augustus aan te zijn gekomen op Surinaams grond gebied. Hij verklaarde onder invloed van alcohol en drugs de daad te hebben gepleegd.

Na afstemming met het OM werd hij inverzekering gesteld, terwijl het lijk in beslag is genomen voor obductie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.