Voertuig over de kop aan de Krakaweg; automobilist overleden en 3 mede inzittenden en een voetganger raakten gewond  

De 31-jarige automobilist J.S. is in de avond van zondag 25 augustus 2024 overleden bij een verkeersongeval aan de Krakaweg ter hoogte van de Brandweerkazerne. Een voetganger en drie mede inzittenden raakten daarbij gewond.

De politie van het bureau Zanderij kreeg de melding dat  een voertuig op voernoemde weg over de kop was geslagen en deed de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst troffen de politieambtenaren vijf slachtoffers aan van wie de autobestuurder J.S. ter plaatse het leven had gelaten.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat de bestuurder J.S. over de Krakaweg reed, komende vanuit de richting van Carolina en gaande naar de richting van Zanderij. In de bocht, ter hoogte van de brandweerkazerne, verloor de bestuurder de controle over de besturing van zijn voertuig en kwam op de rechterberm in botsing met een EBS mast en een voetganger die op de berm stond. Hierdoor sloeg de auto over de kop met voor de bestuurder J.S. het noodlottige gevolg. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Zowel de voetganger als de medepassagiers raakten gewond en werden per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.. Het voertuig is ter herkeuring door de politie in beslaggenomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van J.S. afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.