Jongeman aangehouden voor mishandeling en vernieling

De 26-jarige C.H. die woonachtig is in de omgeving van de Toekomstweg is door de politie van het bureau Livorno op dinsdag 13 augustus 2024 voor mishandeling van zijn vriendin aangehouden.

De politie van het voornoemde bureau deed na een telefonische melding het adres aan voor onderzoek. Daar aangekomen hield de aangeefster de wetsdienaren voor dat zij en de verdachte ruzie kregen, omdat C.H. er een gewoonte van had gemaakt om in haar tas te gaan en geld weg te nemen. Ondanks zij hem meerdere keren hiervoor had gewaarschuwd, bleef hij zijn handelingen voortzetten en liep het op maandag 12 augustus 2024 uit de hand. Op een bepaald moment toen de verdachte tekeer met de aangeefster, besloot zij haar kleren in te pakken om te verhuizen. Bij die gelegenheid bracht de jongeman zijn vriendin zonder enige aanleiding klappen toe in het gelaat, waardoor zij haar evenwicht verloor. Haar rechterhand kwam vervolgens tegen een venster aan, waardoor deze kapot ging en de aangeefster een snijwond heeft opgelopen aan haar hand. De verdachte pakte ook nog een scherp voorwerp, waarmee hij in de richting van het slachtoffer zwaaide. Buurtbewoners schoten haar te hulp en konden erger voorkomen. Verder verrichtte C.H. ook vernielingen aan het voertuig van de vrouw die vervolgens de politie inschakelde. Het slachtoffer klaagde van pijn over haar gehele lichaam en wenste strafrechtelijke vervolging tegen de verdachte.

De verdachte C.H. werd door de politie in de kraag gevat en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.