De Motor Surveillance Dienst vordert 15 rijbewijzen van hardrijders in

De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft in de periode van zondag 3 maart tot en met zaterdag 9 maart 222 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 15 rijbewijzen van hardrijders zijn ingevorderd.

De meest geconstateerde overtredingen waarvoor de overtreders een boete opgelegd kregen zijn: niet verzekerd (5); rijden zonder rijbewijs/geen nummerplaten en niet kunnen tonen van het verzekering- , nummer- en of registratiebewijs (7); handmatig bellen( 9); negeren verbod links of rechts afslaan ( 11); rij- of voertuig niet gekeurd of herkeurd (27); stoppen op zodanige wijze (30) en rijden zonder veiligheidsgordel (50).

12 verkeersovertreders hebben hun boete ter plaatse voldaan. De anderen zullen via het snelrechtsysteem worden voorgebracht.

De politie doet een dringend beroep op de weggebruikers om zich te houden aan de verkeersregels en vooral de bescheiden van het voertuig te controleren. Het is altijd belangrijk om ook de adviezen van de politie op te volgen. “Veilig verkeer een zaak van u en de politie”.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.