Politie Flora vordert rijbewijs veroorzaker aanrijding in

De politie van Flora heeft op donderdag 4 januari het rijbewijs van de 22-jarige autobestuurder Raissa B. ingevorderd.

Raissa veroorzaakte op zondag 24 december een aanrijding met een andere personenauto op de kruising van de Mr. J. Lachmonstraat en de Albertlaan. Na de melding van de aanrijding via de Centrale Meldkamer deed de politie de plek aan.

Daar aangekomen werden bedoelde voertuigen aangetroffen. Onderzoek wees uit dat Raissa vanuit de Alberlaan kwam richting de Mr. J. Lachmonstraat. Bij het naderen van voornoemde kruising heeft zij verzuimd voorrang te verlenen aan het doorgaand verkeer met als gevolg een botsing. Door de slag geraakten beiden voertuigen van de weg. Het voertuig van de benadeelde ramde een schutting, waarna deze tot stilstand kwam. De 31-jarige autobestuurder Charlene B. liep letsels op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Zij was ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting en is voor verdere behandeling verwezen naar de Neurochirurg. De veroorzaker die met haar 3-jarige zoon in de auto reden, kwamen met de schrik vrij.

Raissa werd op 4 januari voor verdere afhandeling van de aanrijding ontboden naar het politiebureau. Haar rijbewijs is ingevorderd.

De materiële schade aan de voertuigen en de schutting is aanzienlijk.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.