Dronken zoon mishandelt vader en blaas 1200 milligram alcohollucht

De 32-jarige Antoine S. is op woensdag 15 november aangehouden door de politie van Lelydorp.  De politie kreeg melding van een mishandeling voor een winkel in het ressort. Op de plek aangekomen trof de politie Antoine en zijn vader aan. De vader had letsels  opgelopen aan zijn bovenlip en rechteroog.

Hij verklaarde zijn zoon voor de winkel te hebben aangetroffen terwijl hij bezig was zich tegoed te doen aan alcohol houdende drank. Hij sprak hem aan om dat gedrag achterwege te laten. Bij die gelegenheid heeft de zoon zijn vader aangevallen en slagen toegebracht.

De dronken zoon is overgebracht naar het politiebureau. Vanwege de toestand waarin hij verkeerde, liet de politie hem een blaastest ondergaan. Antoine blies 1200 milligram uitgeademde alcohollucht, hetgeen duidde op zware dronkenschap.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de zoon, na te zijn ontnuchterd, ingesloten. Hij heeft te kennen gegeven spijt te hebben van zijn handelingen jegens zijn vader.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.