9 man sterke PVV klopt Spartaan met 3 tegen 1

De Politie Voetbal Vereniging(PVV) heeft de voetbal vereniging Spartaan in hun “return”wedstrijd met 3-1 geklopt. Dat ondanks het feit dat PVV nagenoeg de gehele tweede helft met 9 man gevoetbald heeft. De eerste rode kaart werd gegeven voor gevaarlijk spel aan een PVV’er. De tweede kaart werd door de scheidsrechter gegeven omdat hij waarschijnlijk van mening was dat de PVV speler in kwestie aan zijn leiding kwam.

De ploegen gingen rusten met een tussen stand van 1-1. In de tweede helft sloeg PVV toe met twee mooie doelpunten. De supporters van PVV vonden dat de scheidsrechter partijdig was omdat zij van mening waren dat hij voor dezelfde overtredingen geel had gegeven aan de voetballers van Spartaan en rood aan de spelers van PVV. Zij vonden dat hij de “12 man” op het veld was ten voordele van Spartaan. Al met al was het een spannende wedstrijd en de krakers van PVV gingen tevreden naar huis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.