8e verkeersdode genoteerd

De politie van Albina kreeg in de vroege ochtend van zaterdag 27 februari melding van een aanrijding op de Oost-West verbinding ter hoogte van kilometer 135. Ter plaatse aangekomen trof de politie het ontzielde lichaam van een vrouwspersoon aan op het wegdek.

De 34-jarige  Jurmen P, bestuurder van een personenauto die ook ter plaatse was, verklaarde aan de politie dat hij reed vanuit de richting van Moengo naar de richting  Albina. Ter hoogte van kilometer 135 waar de weg bochtvormig is, zag hij een vrouwspersoon langs de weg zitten. Toen hij de vrouw dichtgenarderd was met zijn voertuig sprong de vrouw plotseling op en rende zij de straat op.

Jurmen probeerde de aanrijding nog te voorkomen door krachtig af te remmen, maar reed de vrouw toch aan.
Het gaat in deze om de 74-jarige Johanna Kastiel. De zoon van de vrouw die zich meldde bij de politie verklaarde dat zijn moeder al geruime tijd dementeerde. Het vermoedde bestaat dat de bejaarde vrouw op een onbewaakt moment van huis moet zijn weggelopen.

De bestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol ten tijde van de aanrijding.
Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.
Het lijk van de vrouw is in beslag genomen. De politie van Albina onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.