8 personen aangehouden in verband met diefstal van accu’s bestemd voor zendmasten.

 

DSC03181

Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten hebben tussen donderdag 29- en zaterdag 31 januari acht mannen aangehouden die gestolen accu’s in hun bezit hadden. Deze accu’s zijn gestolen van de zendmasten van telefoonbedrijven hier te lande. Deze diefstallen hebben in verschillende districten plaats gevonden. De gestolen accu’s zijn geliefd bij personen die grote geluidsinstallaties plaatsen in hun auto’s. Van de acht aangehouden verdachten zijn zes hangende het onderzoek in verzekering gesteld en twee zijn na verhoor heen gezonden. De mannen worden verdacht van onder andere  gekwalificeerde diefstal en heling. Intussen heeft de politie 60 accu’s terug gevonden en in beslag genomen. De accu’s kosten minimaal USD 300,-.per stuk.

“Personen die deze accu’s nog in hun bezit hebben doen er goed aan dat door  te geven aan de  afdeling Kapitale Delicten van de politie. Dit om ernstige ongerief te voorkomen.”

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.