8-jarige jongen ernstig mishandeld door stiefvader; verdachte ingesloten

kind

De 25-jarige verdachte W.J. is op maandag 30 oktober 2023 door de politie van het bureau Rijsdijk aangehouden, na te zijn ontboden op het politiebureau.


W.J. wordt ervan verdacht zijn 8-jarige stiefzoon W.S. ernstig te hebben mishandeld.


De mishandeling van het jongetje kwam aan het licht door tussenkomst van zijn juffrouw en het schoolhoofd die aan de hand van het rustig en terughoudend gedrag van W.S. opmerkte dat zijn lichaam vol striemen zat. De politie van voormelde bureau werd toen ingeschakeld en uit het onderzoek van de wetsdienaren is naar gebleken dat W.S. ruzie kreeg met zijn jongere zus, waardoor zijn stiefvader hem met een riem slagen toebracht op zijn lichaam. Ook moest het jongetje enkele vuistslagen incasseren.


De stiefvader werd op zijn woonadres opgespoord, maar niet aangetroffen en meldde zich op 30 oktober 2023 aan op het politiebureau. Na te zijn voorgeleid, is de verdachte W.J. na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.