68-jarige man ingesloten voor mishandeling echtgenote

De 68-jarige Ball B. is op zondag 2 februari aangehouden door de politie van het bureau Corantijn voor mishandeling van zijn 67-jarige echtgenote. De vrouw deed het politiebureau op vrijdag 31 januari aan en deed aangifte tegen haar echtgenoot. Volgens haar verklaring wordt ze van jongs af aan door haar man mishandeld, maar doet voor het eerst aangifte tegen hem.

Onderzoek wees uit dat de man op 2 februari zijn vrouw in beschonken toestand heeft toegetakeld en haar met een scherp voorwerp wilde aanvallen. De vrouw beschermde zichzelf door de slag af te weren met haar linkerhand. Zij raakte hierdoor in haar hand gewond en probeerde weg te komen. Tijdens haar vluchtweg werd zij door haar echtgenoot gestoten, waardoor zij op de vloer kwam te vallen. De dronken man bracht zijn vrouw slagen toe op het lichaam en moest zij medisch worden behandeld.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Ball ingesloten. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de afdeling Huiselijk Geweld van het bureau Nickerie.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.