62e en 63e verkeersdode genoteerd

 

De 30 jarige mede inzittende Lilian Apai is gistermorgen in het ziekenhuis komen te overlijden. Lilian was op 28 september 2014 betrokken bij een verkeersongeval aan de Afobakkawg. De bestuurder met 3 inzittenden reden over voornoemde weg komende vanuit Brokopondo gaande richting Paranam. Door tot nog toe onbekende redenen verloor de bestuurder ter hoogte van Suralco de controle over de besturing van het voertuig. Het voertuig ging over de kop, waarbij 2 inzittenden verwondingen opliepen. Per eigen gelegenheid werden de slachtoffers vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp waar zij ter verpleging werden opgenomen. Lilian is gistermorgen in de ziekeninrichting komen te overlijden. De andere gewonde is inmiddels reeds ontslagen uit het ziekenhuis. De politie van Paranam is belast met deze zaak.

 

De 65 jarige mede inzittende Ganesh Siewrattan is gisteravond om 19.30 uur na te zijn overreden door een vrachtwagen komen te overlijden. Gebleken is dat Ganesh als bijrijder aan de rechterkant zat in de vrachtwagen. Op een bepaald moment wilde hij urineren, waarbij de bestuurder toen aan de kant ging. Terwijl het voertuig nog rollende was, maakte Ganesh het rechter portier open en sprong uit het voertuig. Hij verloor daarbij zijn evenwicht en kwam onder de auto terecht, waarbij de achterwiel over hem rolde. De man kwam ter plaatse te overlijden. Zijn ontzielde lichaam is voor sectie in beslag genomen. Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek door de politie van Richelieu ingevorderd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.