60-jarige voetganger na aanrijding te Oost-Westverbinding overleden; rijbewijs veroorzaker ingevorderd

De 60-jarige voetganger L.V. heeft vrijdagavond 8 september 2023, omstreeks 20.00 uur n.m. na te zijn aangereden door een auto aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 57,5 ter plekke het leven gelaten.

Het voorlopige onderzoek van de politie van Moengo heeft uitgewezen dat het slachtoffer vanuit de richting van Paramaribo liep, gaande naar de richting van Moengo. De 38-jarige autobestuurder B.T. die uit tegenovergestelde richting reed, sloeg door onoplettendheid, met zijn voertuig, met volle vaart de voetganger omver met als gevolg de dodelijke afloop. Het rijbewijs van de automobilist die niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd. Zijn voertuig is eveneens door de politie in beslag genomen, ter herkeuring.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van L.V. door de politie ter obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.