57-jarige man belandt vanwege stress in het cellenhuis

De politie van het bureau Latour heeft op vrijdag 3 september de 57-jarige Iwan P. ter zake bedreiging, na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De wetsdienaren deden na de melding van een bedreiging en mishandeling op donderdag 2 september aan de Nieuw Weergevondenweg, het adres aan voor onderzoek. Bij aankomst werd Iwan niet thuis aangetroffen. Volgens verklaring van het slachtoffer, zijnde een oudere zus van Iwan wonen zij met hun bejaarde moeder en andere gezinsleden in een overvolle woning. Hierdoor kreeg zij meermalen om het huis ruzie met haar jongere broer, die op 2 september uitmondde in een vechtpartij. Tijdens de ruzies heeft Iwan haar ook meermalen met de dood bedreigd.

De verdachte meldde zich dezelfde dag aan op het politiebureau en werd direct aangehouden. Iwan verklaarde aan de politie dat hij vanwege stress over is gegaan tot het plegen van de stafbare handeling.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.