56-jarige Cubaanse vrouw overleden aan zware verwonding

Leden van de afdeling Kapitale Delicten kregen op donderdag 23 september van het Command Center de melding dat een mevrouw op een adres in het ressort Uitvlugt een ernstige verwonding aan haar been had opgelopen.
Daar aangekomen trof de politie de 56-jarige Cubaanse mevrouw Travaga Sanches besmeurd met bloed aan. Het slachtoffer was als interieurverzorgster werkzaam op een woonadres te Uitvlugt. Het politie onderzoek wees uit dat Travaga op een toiletpot was gaan staan om het verhoogd gedeelte van de tegels schoon te maken. Het toiletpot brak daarbij en de vrouw zakte door met de toiletpot en liep een gapende verwonding op aan haar rechterbeen ter hoogte van haar knieholte.
De bewoners waren op dat moment niet thuis. Travaga raakte in paniek en liep rond in het huis. Op een bepaald moment belde zij met een familielid en gaf deze te kennen dat zij dood gaat. Het familielid stapte in een taxi om mevrouw Sanches te assisteren, maar wist niet waar haar juiste werklocatie was. De eigenaar werd in kennis gesteld, waarna zowel de politie en de familie zich toegang konden verschaffen tot de woning.
De ambulance werd ingeschakeld en terwijl het ambulance personeel bezig was het slachtoffer te verplegen, kwam de vrouw ter plekke te overlijden.
Aangezien er geen sprake is van een misdrijf, werd het ontzielde lichaam van Travaga in opdracht van het Openbaar afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.