55-jarige man vermoedelijk door misdrijf om het leven gebracht

Het ontzielde lichaam van de 55-jarige Mahinderpersad Bhagwanie werd in de morgen van zondag 16 januari op de begraafplaats Vrede en Arbeid aan de van Esveldstraat aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de man door misdrijf om het leven is gebracht.

Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten en de plaatselijke politie koersten na verkregen melding van het Command Center naar de locatie. Daar troffen zij Mahinderpersad liggend op zijn rug langs een looppad in de begraafplaats aan. Een arts stelde officieel de dood van de man vast.

Het lichaam van Mahinderpersad vertoonde schaafwonden op zijn rug en dijbeen. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de man hangende het onderzoek ter obductie in beslag genomen.

De familie van Mahinderpersad is intussen achterhaald. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in deze zaak. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.