55-jarige man aangehouden voor zware mishandeling

De politie van het bureau Livorno heeft in de vroege ochtend van zondag 12 september de 55-jarige Radjkapur O. aangehouden.

Deze man wordt ervan verdacht aan de Hadji Sultan Kallanweg een voorbijganger zwaar te hebben mishandeld. Het slachtoffer liep hierdoor een kaakfractuur op en moest medisch worden behandeld. Na medische behandeling is hij verwezen naar de kaakchirurg.

De wetsdienaren die na de melding de plek aandeden voor onderzoek constateerden dat Radjkapur omstreeks 03.00 uur van die ochtend voor zijn woning stond. Op een bepaald moment liep een manspersoon voorbij, waarbij Radkapur vond dat de man opvallend naar zijn woning keek. Hij gaf de voorbijganger daarbij te kennen een crimineel te zijn. Hierdoor ontstond er een woordenwisseling tussen de beide mannen, waarbij de bewoner ertoe overging de voorbijganger zwaar te mishandelen. Bij aankomst van de politie werd de verdachte in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Radjkapur door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.