55-jarige man aangehouden en opgesloten voor mishandeling van zijn ex-partner

De 55-jarige Marcelino P. is in de laatste week van mei door de leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo( RBTP) aangehouden. Deze man is aangehouden op verdenking van zware mishandeling van zijn ex-partner.
De vrouw heeft enige tijd terug de relatie verbroken en heeft haar intrek genomen in een andere woning. Dat woonadres is bekend bij Marcelino. Marcelino drong de woning van zijn ex-partner binnen en viel haar aan. Door de mishandeling liep het slachtoffer onder andere letsels op in haar gelaat.
De vrouw deed aangifte waarna Marcelino werd opgespoord door de politie. Enkele dagen na de aangifte werd Marcelino door leden van het RBTP in de Lalarookhweg gesignaleerd en aangehouden. Hij werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt alwaar de aangifte is gedaan.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Marcelino, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. De vrouw heeft in tussen een beschermingsbevel aangevraagd bij de rechter tegen Marcelino.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.