52ste verkeersdode genoteerd

De politie van Moengo kreeg op zaterdag 1 oktober melding van een verkeersongeval op de Oost-West verbinding ter hoogte van Adjoema Bergie.
Ter plaatse aangekomen trof de politie een voertuig aan dat op zijn kop stond en twee slachtoffers.
De bestuurder van het voertuig vertoonde ernstige letsels en was niet aanspreekbaar.
Volgens verklaring van de bijrijder die lichte letsels had opgelopen reed de bestuurder Samisi Abati kort voor de aanrijding over de Oost-West verbinding, komende van de richting van Albina en gaande naar die van Moengo. Op het weggedeelte bij Adjoema Bergie moet de bestuurder die vermoedelijk met een hoge snelheid reed de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren met als gevolg dat het voertuig enkele keren over de kop sloeg. De bestuurder was in het bezit van een geldig rijbewijs.
Vanwege de afstand die de ambulance zou moeten afleggen werd hulp verleend door militairen die met een mini busje op de plaats waren. De slachtoffers werden afgevoerd voor medische hulp aan de Franse kant. Bij aankomst op Albina bleek dat de 53-jarige Samisi Abati het leven had gelaten.
Het lichaam van Samisi is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Samisi Abati is de 52ste verkeersdode

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.