52-jarige mishandelt man met manja tak; slachtoffer loopt barst wond op

De politie van het bureau Uitvlugt ging in de eerste week van mei over tot de aanhouding van de 52-jarige verdachte Radjender B. kort nadat hij zich had aangemeld.
Radjender wordt ervan verdacht de 37-jarige Amiet R. met een manjatak te hebben mishandeld. Het slachtoffer liep een barst verwonding op aan zijn voorhoofd en kreeg vier hechtingen.
Onderzoek wees uit dat Radjender en Amiet eerder een heftige woordenwisseling kregen voor een winkel. Op een gegeven moment schold de verdachte het slachtoffer uit. Dit viel niet in goede aarde bij Amiet, waarna hij zich begaf naar de woning van de verdachte om rekenschap te vragen.
Daarbij ontstond er wederom ruzie en Radjender ging Amiet met een manjatak die hij vanuit een boom had gekapt te lijf. Na de daad gooide de verdachte de tak op een hoop vuur. Bij het horen dat het slachtoffer naar het politiebureau ging voor het doen van aangifte, besloot Radjender zich aan te melden bij de politie.
De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie ter zake zware mishandeling in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.