51-jarige postpakketverzender in de kraag gevat

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben in de eerste week van december na bekomen en uitgewerkte informatie de 51-jarige postverzender Ronny D. op zijn woonadres te Paramaribo opgespoord en aangehouden.
Deze verdachte heeft op dinsdag 5 oktober van het lopend jaar een postpakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. De douanerecherche trof tijdens de controle in het postpakket achtenvijftig (58) gram cocaïne aan, die in twee pakken gestoofde mopé was verwerkt.
Samen met het postpakket werd het verderfelijk spul in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade.
Bij de voorgeleiding verklaarde Ronny aan de politie dat hij de drug had gepost op verzoek van een ex-buurman, ene M. die hij op straat had ontmoet. Echter weet de verdachte niet waar M. nu woonachtig is. Voor het posten van de drug kreeg de postpakketverzender SRD 150 als beloning.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Ronny door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.