50ste verkeersdode genoteerd

De 18-jarige Vineshkumaar Sadhoe is op zondag 22 november op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis overleden. Vineshkumaar was op donderdag 19 november betrokken bij een aanrijding op de T-kruising van de Welgedacht C – en de Bomaweg.

Kort voor de aanrijding reed bestuurder J.B. over de Welgedacht C weg komende van de richting van de Mawakaboweg. Vineshkumaar reed over de Bomaweg. Hij kwam van de richting van de Nieuw Weergevondenweg en ging naar de richting van Welgedacht A.

J.B. reed de Bomaweg op, zonder voorrang te verlenen aan het verkeer op de doorgaande weg, met als gevolg dat hij tegen het voertuig dat door het latere slachtoffer werd bestuurd, botste. Door de slag kwam het voertuig van Vineshkumaar op het ander rijhelft terecht en kwam hij in botsing met een ander voertuig dat uit de tegenovergestelde richting kwam aanrijden.

Per ontboden ambulance werd Vineshkumaar afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Een ander slachtoffer werd per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis en werd hij voor observatie opgenomen. Inmiddels is hij na medische behandeling  ontslagen.

Het lijk van het slachtoffer is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

Vineshkumaar is de 50ste  verkeersdode.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.