5-jarige voetganger dodelijk aangereden

De 5-jarige Savina Pansa is op woensdag 22 augustus overleden, na te zijn aangereden door een personenauto op de weg naar Atjonie
De 38-jarige autobestuurder Gilvan W. stelde de politie van Atjonie in kennis van de aanrijding. Bij aankomst van de wetsdienaren vertoonde het slachtoffertje geen teken meer van leven.
Onderzoek wees uit dat de autobestuurder over voornoemde weg reed. Hij kwam vanuit de richting van Brownsweg gaande in de richting Atjonie. Ter hoogte van km 75 zag hij, bij het dalen van een heuvel, Savina met andere voetgangers over de weg lopen. Hij remde krachtig af maar kon niet voorkomen dat Savina werd aangereden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van haar vast.
De autobestuurder is niet in het bezit van een rijbewijs. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Het ontzielde lichaam van Savina is voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 44.
Het onderzoek van deze aanrijdingszaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.