49-jarige verdachte na dodelijk steekpartij te Munder aangehouden

De politie van het bureau Munder heeft in de vroege ochtend van dinsdag 20 juni, de 49 jarige verdachte A.B. kort na een dodelijke steekpartij, aangehouden.

AB. wordt ervan verdacht aan de Brusselstraat het 26-jarige slachtoffer K.A. na een woordenwisseling met een scherp voorwerp een fatale steekverwonding te hebben toegebracht.

Na de melding van een steekpartij met vermoedelijk dodelijke afloop, deed de politie de locatie aan voor onderzoek.

Daar aangekomen trof de politie het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde liggend op zijn buik aan. Een arts stelde officieel de dood van K.A. vast. Volgens het voorlopige onderzoek van de wetsdienaren is komen vast te staan dat de twee mannen een woordenwisseling kregen die  uitliep in een vechtpartij. Naar zeggen van de verdachte die onder invloed van een of ander bedwelmende middel verkeerde, heeft hij uit zelfverdediging gehandeld. Het scherp voorwerp is nog niet achterhaald.

Het ontzielde lichaam van K.A. is in opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Na afstemming met het O.M. is de verdachte A.B. door de in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.