47-jarige man aangehouden voor feitelijke aanranding

Het Regio Bijstand Team West (RBTW) heeft op vrijdag 7 juni 2024 de 47-jarige M.R. opgespoord en aangehouden.

Tegen deze verdachte heeft de 17-jarige P.S. op zaterdag 1 juni 2024 aangifte ter zake gedaan op het politiebureau Corantijn. De aangeefster gaf de politie te kennen dat zij en haar kindje door haar schoonouders uit huis zijn gezet en tijdelijk inwoonde bij M.R. en zijn vrouw aan de Haryanaweg te Nickerie. Het echtpaar kreeg in de avond van vrijdag 31 mei 2024 ruzie met elkaar, waardoor de vrouw van M.R. de woning verliet. Kort na het vertrek van de vrouw begaf M.R. zich in de slaapkamer van P.S. en betaste haar aan haar lichaam. Het 17-jarig meisje gilde luidkeels, waardoor de verdachte M.R. de slaapkamer uitging. De volgende dag vluchtte P.S. met haar kindje uit de woning van M.R., waarna zij aangifte deed bij de politie.

De verdachte is na zijn aanhouding ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van Corantijn. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.