42-jarige vrouw steekt levenspartner neer; slachtoffer ter plekke overleden

Een 32- jarige manspersoon, A.N, is na een steekpartij in de avond van woensdag 9 augustus 2023 aan de Cornelia Sjoetoeweg te Wit Santi ter plekke komen te overlijden. De 42-jarige verdachte P.T. tevens partner van de man is in de nabije omgeving door de politie van het bureau Zanderij in de kraag gevat.

De wetsdienaren kregen van het Command Center de melding van een steekpartij op het aangegeven adres en troffen het slachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, liggend op de weg aan. Het onderzoek in deze zaak werd ter plekke overgedragen aan de politiemedewerkers van de afdeling Kapitale Delicten. Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de verdachte P.T. ruzie had met haar partner A.N, die haar op een bepaald moment met een bierfles op het behaard hoofd een slag had toegebracht. De vrouw greep naar een scherp voorwerp dat in de woning op een tafel lag en bracht A.N. de fatale steekverwonding toe. Het slachtoffer rende de woning uit, stak de Kennedyweg over, maar zeeg neer in de Cornelia Sjoetoeweg. Het scherp voorwerp is nog niet achterhaald.

Een arts stelde de dood van het slachtoffer officieel vast, waarna het ontzielde lichaam van A.N. in opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) door de politie ter obductie in beslag is genomen.

De verdachte is na overleg met het O.M. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.