42-jarige man rijdt stilstaand voertuig aan en overleed ter plaatse

De 42-jarige Mark Van der Berg die op maandagmiddag 9 november aan de Kankantriestraat ter hoogte van pandnummer no.29 tegen een stilstaand voertuig botste, overleed ter plaatse.
De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg een melding van een aanrijding, waarbij een man vermoedelijk bewusteloos was geraakt na die botsing. Aldaar aangekomen hadden omstanders meneer Van der Berg reeds uit het voertuig gehaald en vervolgens op het wegdek naast zijn voertuig geplaatst. Het ambulance personeel dat werd ingeschakeld, verklaarde aan de politie dat de man het leven reeds had gelaten.
De man die vermoedelijk taxichauffeur was van beroep kwam aangereden vanuit de Van ‘t Hogerhuysstraat en sloeg af in de Kankantriestraat. Volgens omstanders reed de man ter hoogte van de Calcuttastraat zig-zag op de weg. Op een bepaald moment kwam de autobestuurder in botsing met het stilstaand voertuig dat aan de rechterzijde met front naar de Van’ t Hogerhuysstraat op het trottoir langs de weg stond geparkeerd. Om na te gaan wat de eigenlijke doodsoorzaak is van meneer Van der Berg, is zijn ontzielde lichaam in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen. Nadere berichten omtrent dit verkeersongeval volgen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.