39 ste verkeersdode aan de Anton Dragtenweg

De 39ste verkeersdode is op zondag 11 oktober te betreuren op de Anton Dragtenweg. Uit het voorlopige onderzoek van de politie van Geyersvlijt is komen vast te staan dat de bestuurder Arvind B. met zijn voertuig reed over de Anton Dragtenweg. Hij kwam vanuit de richting van Leonsberg en ging naar de richting van het centrum.

De andere bestuurder Damian K. kwam vanuit de tegenovergestelde richting. Arvind moet om tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van Damian terecht zijn gekomen met als gevolg de aanrijding.  Één van de mede-inzittenden uit het voertuig van Damian heeft het leven gelaten. De inzittenden werden met behulp van de brandweer uit de voertuigen gehaald.  Zij zijn allen per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis.

Aangezien beide bestuurders nog niet aanspreekbaar zijn is het de politie vooralsnog niet gelukt een verklaring van hen af te nemen. Update volgt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.